Saunaremontti Tampereella

Pitäisikö uusia saunan lauteet? Olisiko laatoitus aika vaihtaa tyylikkäämpään?

Remonttipalvelu Pekka E Manniselta voit tilata myös saunaremontin, joka voi käsittää esim. juuri lauteiden vaihdon tai koko saunatilan remontin lattiasta kattoon.

Saunaremonttiin kannattaa panostaa, sillä hyvin tehty ja toimiva sauna voi olla helposti kodin rentouttavin ja rauhallisin paikka, joka kutsuu miellyttäviin löylyihin. Olipa remonttitarpeesi sitten laatoitustyö, panelointi tai kiukaan vaihto, saat urakan yritykseltämme laatutyönä. Yrityksemme toteuttaa niin pienet kuin suuretkin urakat asiakkaan toiveiden mukaan sovitussa aikataulussa pysyen.

Tilaa ilmainen kartoituskäynti!

Ota yhteyttä ja kerro millainen saunaremontti sinulla on suunnitteilla. Sovitaan aika kartoituskäynnille, jonka aikana suunnittelemme remonttia yhdessä ja saat lopuksi arvion urakan aikataulusta ja kustannuksista. Ota yhteyttä!

Remonttipalvelu Pekka E Manninen palvelee Tampereen seudulla.

Tilaa kartoituskäynti!

Jätä yhteystietosi, niin otamme sinuun pian yhteyttä.

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Remonttipalvelu Pekka E Manninen

33960 PIRKKALA

Y-tunnus: 2142384-6
Puh: +358456509943

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Remonttipalvelu Pekka E Manninen:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

Olemme SoMessa:

Facebook