Asiakastarinat

Rivitaloasunnon sauna- ja
kylpyhuoneremontti Hollolassa

Kesäkuussa 2020 huomasimme kauhuksemme, että suihkutilan ulkoseinän kaakeleita alkoi irrota. Mutta ei hätää. Tuomo soitti tutulle remonttimiehelle, Pekalle. Pekka neuvoi vanhan ja toimivan pika-avun eli ilmastointiteipin, jolla laatat saatiin pysymään väliaikaisesti seinässä :). Pian Pekka tuli myös katsomaan kohdetta ja arvioimme yhdessä, mitä teemme. Pekan töistä olimme kuulleet puskaradion kautta pelkkää hyvää, joten valitsimme hänet tekemään remonttiamme.

 

Asuntomme on rakennettu v. 1987, joten katsoimme, että kun remonttia lähdetään tekemään, tehdään se sitten kerralla kunnolla. Näin sovittiin. Pekka laati meille selkeän kustannusarvion ja aikataulusuunnitelman, jotka oli helppo hyväksyä. Yhteistyössä teimme ykistyiskohtaista suunnitelmaa siitä, miten remontti toteutetaan. Yhteistyössä myös valitsimme pintamateriaaleja kuten kaakelit, saunan laudepuut ym. Koko remontin ajan saimme Pekalta hyviä vinkkejä mm. materiaalivalinnoissa, valaistuksen suunnittelussa ym. Hänen asiantuntemukseensa luotimme ja hän oli luottamuksen arvoinen. Pekan kautta hoitui myös tarvittava sähköasentaja. Putkiasentaja ja kuivausfirma löytyikin paikallisesti.

 

Remontista tuli laaja, koska kaikki pinnat purettiin, tehtiin putkien uusimista, vesieristykset ym. tekniset asiat kaikkien sääntöjen mukaisesti. Kuivatukset veivät aikaa, mutta aikataulussa pysyttiin silti. Myös kustannusarvio piti. Remontti valmistui loppukesällä 2020.

 

Pekan kanssa oli helppo tehdä yhteistyötä. Kaikki asiat saatiin sovittua ilman erimielisyyksiä. Pekan valoisa olemus ja rauhallisuus myös helpotti, jos itsellä oli jokin asia, joka remontissa etukäteen huoletti. Olemme nyt yli kaksi vuotta nauttineet remontoiduista sauna- ja kylpyhuonetiloistamme ja olemme olleet tyytyväisiä remontin lopputulokseen. Kiitos Pekka!

 

- Tuomo ja Kaija -

Kylpyhuoneremontti

Siivikkalassa

1995 valmistuneessa omakotitalossa Ylöjärven Siivikkalassa oli kylpyhuone remontin tarpeessa, ja päädyimme kilpailutuksen kautta keväällä 2021 Remonttipalvelu Pekka E Manniseen hyvien suositusten perusteella. Remontin kohteeksi päätyi sauna, suihku, WC, pukuhuone sekä vaatehuone.

 

Pekka teki arvion kohteesta ja sen perusteella selkeän ja tarkan urakkatarjouksen. Tuli selväksi, että Pekan tarjous ei tule olemaan se kaikkein edullisin, mutta kokonaisuudessaan meille sopivin. Urakkasopimuksessa ei hosuttu, ja Pekka piti huolen että kaikki oli selkeää ennen urakan allekirjoitusta.

 

Alusta alkaen olimme erittäin tyytyväisiä siihen, että asiakkaiden toiveita kuunneltiin tarkasti, mutta myös omia ammattitaitoon ja -kokemukseen perustuvia suosituksia ja näkemyksiä annettiin. Joitakin yksityiskohtia muutettiinkin Pekan näkemysten perusteella, ja nämä ollaan todettu hyviksi ratkaisuiksi.

 

Aikataulussa pysyttiin yhden alihankkijan toimitusongelmia lukuunottamatta, ja Pekka teki hyvää työtä mm. sähkö- ja LVI-asentajien aikataulutuksessa. Kokonaisprojektinhallinta on Pekalla hyvin hallinnassa. Myös kustannusten osalta pysyttiin suunnitelmassa. Materiaalihankinnoissa Pekka oli ammattilaisen ottein hyvin tietoinen hinnoista, laadusta sekä hyvistä myyjistä.

 

Olemme olleet todella tyytyväisiä niin kylpyhuoneeseen kuin Pekan tapaan toimia. Olemmekin erinäisissä projekteissa aina ensimmäisenä yhteydessä Pekkaan - olivat nämä hänen varsinaiseen toimenkuvaansa suoranaisesti liittyneet tai ei. Pekan kanssa on ollut myös mieluisaa tehdä yhteistyötä hänen iloisen persoonan ja rehellisen suoran tyylinsä vuoksi.

 

Voimme lämpimästi suositella Remonttipalvelu Pekka E Mannista!

 

- Lassi ja Miia -

 

Remonttikokonaisuus
Pirkkalassa

Päädyimme kysymään Pekkaa urakoitsijaksi suosituksen kautta. Arviointikäynnin jälkeen kokonaisuus (hinta, kesto, toimintatapa) vaikutti tarjouksista parhaimmalta. Urakkasopimus oli selkeä. Aikataulu ja kustannusarvio pitivät hyvin paikkaansa.

 

Urakka sisälsi kodinhoitohuoneen, pesuhuoneen, saunan ja kahden WC:n pintojen uusimisen sekä erillisen WC:n rakentamisen. Remontti toteutettiin loppuvuonna 2020. Urakoitsija oppi hyvin tunnistamaan asiakkaan maun ja toiveet sekä osasi toteuttaa näitä kysymättä joka kerta erikseen. Urakoitsija hoiti lähes kaikkien materiaalien hankkimisen.

 

Oman remontin jälkeen olen suositellut urakoitsijaa usealle tuttavalle. Näistä suosituksista on syntynyt vähintään kolme urakkasopimusta ja heistä kaikki ovat olleet todella tyytyväisiä.

 

- Tuomas -

Tilaa ilmainen kartoituskäynti!

Ota yhteyttä, niin sovitaan aika tapaamiselle, jonka aikana kartoitamme yhdessä kotisi remonttitarpeet. Saat kartoituskäynnin päätteeksi budjetti- sekä aikatauluarvion. Säästä aikaa sekä hermojasi ja valitse remonttiurakoitsijaksi luotettava paikallinen.

Remonttipalvelu Pekka E Manninen remontoi kodit Tampereen seudulla.

Tilaa kartoituskäynti!

Jätä yhteystietosi, niin otamme sinuun pian yhteyttä.

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Remonttipalvelu Pekka E Manninen

33960 PIRKKALA

Y-tunnus: 2142384-6
Puh: +358456509943

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Remonttipalvelu Pekka E Manninen:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

Olemme SoMessa:

Facebook